Ana Sayfa » , , » İlk Tizen cep Telefonları Geliyor 2013 sonunda

İlk Tizen cep Telefonları Geliyor 2013 sonunda

Yazar Unknown on 26 Mayıs 2013 Pazar | 04:30


 Tizen projesi başladığından bu yana iki sene geçti, ancak bugün piyasada hala Tizen'le çalışan bir cep bulmanız mümkün değil. Ancak biz görmesek de platform geliştiriliyor ve bu durum, çok yakında değişecek.

Samsung'dan üst düzey yönetici ve Tizen Technical Steering Group ortak başkanı Jong-Deok Choi, San Francisco'daki Tizen geliştirici konferansında Tizen'li ürünlerin "çok yakında" ortaya çıkacağını söyledi. NTT DoCoMo global pazarlama direktörü Roy Sugimura, Japon mobil sağlayıcının ilk Tizen'li cebini 2013'ün ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planladıklarını söyledi. Tizen'li cep çıkarmayı planlayan sağlayıcılar arasında Orange da var. Orange, Tizen'le çalışan cebini "okula dönüş döneminde" piyasaya sürmeyi planlıyor.

Yeni ortaya çıkan Tizen 2.1, geliştiricilerine göre kullanıma ve üzerinde uygulamaya geliştirmeye hazır durumda. Tizen 2.1'de hata onarımları ve API geliştirmelerinin dışında Content Security Policy 1.0 desteği, W3C için Navigation Timing spesifikasyonları, web ve doğal uygulamalar için geliştirilmiş IDE'ler ve fazlası var.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Tamindir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..