Ana Sayfa » , , , , » Canon EOS 700D Fotoğraf makinası testte

Canon EOS 700D Fotoğraf makinası testte

Yazar Unknown on 31 Mayıs 2013 Cuma | 19:39

Çok yüksek kalitede 18 megapiksel fotoğraf ve inanılmaz net videolar çekebilen, döndürülebilen dokunmatik ekrana sahip olan Canon EOS 700D, yaptığımız testlerde bizi memnun etmeyi başardı. Öte yandan, aynı şeyleri, bir önceki model olan EOS 650D için de söyleyebiliriz: Ne yazık ki EOS 700D, ufak tefek değişikliklerin ötesinde bir yenilik sunamıyor.

Aradan sadece dokuz ay geçtikten sonra Canon, EOS 650D'yi EOS700D ile değiştiriyor. Yenilikler son derece önemsiz! Resim efektlerini, fotoğrafı çekmeden önce canlı ön izlemede kontrol edebiliyorsunuz. Fotoğraf makinesinin üst tarafında bulunan, manuel ayarlar için PASM programları ile değişik tema programları arasında geçiş yapabileceğiniz mod seçimi düğmesi 360 derece dönebiliyor. Ve nihayetinde, kameranın kasasının yüzeyi biraz daha pürüzlü: Bu nedenle insan kamerayı eline aldığında, daha pahalı EOS DSLR modelleri hatırlıyor.

Bu yeniliklere bakıldığında, test sonuçları pek şaşırtıcı değil: EOS700D genel olarak EOS 650D'ye yakın, iyi bir performans sergiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Tamindir - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..